Järlahuset - Logo

Catering

Järlahuset hyr ut den vackra lokalen Järlasalen, en trappa upp. Salen är på 150 kvm och det finns plats för upp till 85 sittande middagsgäster. Hyrestagaren disponerar lokalen, kan ta med egen mat eller beställa via våra rekommenderade cateringtjänster. Cateringföretagen nedan är sådana som vi har samarbetat med och som fått goda omdömen av beställarna.

Olika fester och olika arrangemang kräver olika typer av menyer och måltidsförslag. Ni kan naturligtvist välja att stå för mat själva och välja vårt bederdningskök för upplägg och uppvärmning. Eller så låter ni oss ta hand om allt från entrédrink till eventuell vickning. Vi samarbetar med tre olika cateringleverantörer som erbjuder olika menyförslag. För plockmenyer och buffér erbjuder Kockrocken från Saltsjöbaden allt från frukost och matiga smörgåsar, canapéer, wraps och sallader till grekisk/italienska kalla och varma bufféer. EatForChange erbjuder luncher och bufféer med en magisk blandning av matkulturer och kryddor, vegetariskt eller veganskt. Hagagränd erbjuder mat lagad i eget kök och använder fina råvaror med eftertanke på miljöpåverkan. De samarbetar även med levereantörer av dekor, porslin, artister och tekning.

Nedan finns kontaktuppgifter till våra samarbetspartners som levererar god mat med bra service, varje gång. Järlahuset samarbetar endast med de bästa leverantörerna av smakupplevelser och genuin personlig service.

Kontakta gärna kansliet för tips och råd på info@jarlahusetnacka.se

KockRocken
info@kockrocken.se
0762727106
kockrocken.com

EatForChange
0766344510
eatforchange.se

Hagagränd Catering
kontakt@hagagrand.se
08-306260
hagagrand.se
Bröllop & Fest
Boka Lokal
Kontakt
info@jarlahusetnacka.se
Följ oss
Adress
Järla Skolväg 15
131 40 Nacka