Järlahuset - Logo

Bröllop & Fest

Hos oss kan du ha din fest, det stora företagskalaset eller ert bröllop. För bokning och visning fyll i vårt formulär här (länk till boka lokal). I den välkomnande entrén finns bardisk och vinkyl samt tillgång till ett arbetskök. På detta plan finns även ett konferensrum som rymmer 20 personer, toaletter, inklusive HCK. Den stora salen, Järlasalen, en trappa upp är på 150kvm och där finns plats för 85 sittande middagsgäster. I anslutning till Järlasalen finns ett större kök för beredning och disk. Här finner du porslin, bestick, champangeglas, vinglas mm. Det finns ljudanläggning för musik och dans som du kan ansluta till via AUX.

Vi tillhandahåller även WIFI och mot en avgift kan man hyra projektorduk samt projektor. Vid hyresalternativ 1-3 ingår städning och vid alternativ 4 får man välja själv om man vill lägga till det mot en avgift. Se hyresalternativen nedan.

Priser för hyra av Järlahuset

Fredag 18 - Lördag 03
10 900 inkl. moms
Fredag 18 - Söndag 03
16 900 inkl. moms
Lördag 12 - Söndag 03
13 900 inkl. moms
Måndag - Fredag 08-03
fr.400/tim inkl. moms

Bilder Järlahuset

Vanliga Frågor

Ja, i Järlasalen finns ett ljudsystem som ingår i hyran där du ansluter dig via AUX.
Ja, uppgifter om Wi-Fi finns på plats.
Mot en avgift på 1500kr kan man man hyra projektor & projektorduk.
Ja, det går bra att komma på visning. Maila för att boka tid: info@jarlahusetnacka.se
Kommunikationen till Järlahuset är mycket god. Man kommer hit på 12 minuter med buss 414, 422, 413, 410 eller 409 från Slussen och hoppar av vid Lillängen eller Järla station. Från busshållplatsen är det en fem minuters promenad till huset som ligger precis bakom brandstationen, adress Järla Östra Skolväg 15.
Vi bokar in en tid strax innan er bokning där vi möts i Järlahuset och ni får nycklarna samt instruktioner om hur nycklarna sedan lämnas tillbaks.
Så länge datumet är ledigt och det är två månader innan hyrestillfället så går det bra att ha en preliminär bokning.
Vi kommer att kontakta er inom kort och bekräfta ifall datumet är ledigt eller inte. Är det ledigt så bokar vi in en visning om så önskas och sedan skickar vi över ett kontrakt via mail som ni ska skriva ut och fylla i för att sedan fota och skicka tillbaks till oss.
I samband med kontraktsskrivning så betalas även en bokningsavgift in av er. Info om detta står i kontraktet. Sedan kommer en faktura på resterande summa två månader innan bokningen.
Ja, det går bra.
Ja, man får ta med sig mat och dryck.
Ja, det finns för 85st i ett rum anslutande till Järlasalen.
Ja, det finns det mesta i vårt tillberedningskök. Maila till info@jarlahusetnacka.se så kan vi skicka en inventarielista för köket.
Tyvärr är det inte det i dagsläget men planer finns på att ordna detta inom kort.
Ja, det finns parkering 1 minut från huset.
Just nu nås vi via mail på info@jarlahusetnacka.se – telefonnummer kommer inom kort.
Boka Lokal
Catering
Kontakt
info@jarlahusetnacka.se
Följ oss
Adress
Järla Skolväg 15
131 40 Nacka